KwaliteitenT-110 Standaard was kwaliteit voor Flat Bed printers, geschikt voor het bedrukken van papieren labels en etiketten.

T-485 Harde was kwaliteit voor Flat Bed printers, geschikt voor het bedrukken van papieren- maar ook kunststof labels en etiketten.T-510 Was/hars kwaliteit op basis van oplosmiddelen voor Flat Bed printers, geschikt voor het bedrukken van PE (Polyetheen)(onbewerkt; zonder migrerende additieven).

T-525 Was/hars kwaliteit op basis van oplosmiddelen voor Flat Bed printers, geschikt voor het bedrukken van papieren- en kunststof oppervlakken.

T-2010 Was/hars kwaliteit op basis van oplosmiddelen voor Near Edge printers, geschikt voor het bedrukken van papieren- en kunststof oppervlakken, ILP-toepassingen (In Line Printers)(Hoge snelheid).

T-2030 Was/hars kwaliteit op basis van oplosmiddelen voor Flat Bed printers, geschikt voor het bedrukken van papieren- en kunststof oppervlakken.

T-2050 Was/hars kwaliteit op basis van oplosmiddelen voor Near Edge printers, geschikt voor het bedrukken van papieren- en kunststof oppervlakken (Universeel).


T-715 Hars kwaliteit op basis van oplosmiddelen voor Flat Bed printers, geschikt voor het bedrukken van papieren- en kunststof oppervlakken.

T-785 Hars kwaliteit op basis van oplosmiddelen voor Near Edge printers, geschikt voor het bedrukken van papieren- en kunststof oppervlakken.T-665 Zilveren was/hars kwaliteit op basis van oplosmiddelen voor Flat Bed printers, geschikt voor het bedrukken van papieren- en kunststof oppervlakken.

T-675 Gouden was/hars kwaliteit op basis van oplosmiddelen voor Flat Bed printers, geschikt voor het bedrukken van papieren- en kunststof oppervlakken.

T-815 Blauwe was/hars kwaliteit op voor Flat Bed printers, geschikt voor het bedrukken van papieren- en kunststof oppervlakken.

T-825 Blauwe was/hars kwaliteit op voor Near Edge printers, geschikt voor het bedrukken van papieren- en kunststof oppervlakken.

T-835 Rode was/hars kwaliteit voor Flat Bed printers, geschikt voor het bedrukken van papieren- en kunststof oppervlakken.

T-845 Rode was/hars kwaliteit voor Near Edge printers, geschikt voor het bedrukken van papieren- en kunststof oppervlakken.

T-855 Groene was/hars kwaliteit voor Flat Bed printers, geschikt voor het bedrukken van papieren- en kunststof oppervlakken.

T-865 Groene was/hars kwaliteit voor Near Edge printers, geschikt voor het bedrukken van papieren- en kunststof oppervlakken.

T-875 Witte was/hars kwaliteit voor Flat Bed printers, geschikt voor het bedrukken van papieren- en kunststof oppervlakken.

T-885 Witte was/hars kwaliteit voor Near Edge printers, geschikt voor het bedrukken van papieren- en kunststof oppervlakken.
 

Qmex

Laden...